Ansiktsyoga


Face yoga, eller ansiktsyoga som det också kallas, är kort och gott yoga för ditt ansikte. Där syftet med “vanlig” yoga är att stressa ner och få en smidigare kropp är tanken med face yoga att stretcha huden i ansiktet så att spänsten blir bättre och de färre linjerna färre.

Ansiktsyoga hjälper till att lyfta och stärka musklerna som finns under huden, vilket jämnar ut linjer och rynkningar. det främjar också frisk och glödande hud. det ökar din blodcirkulation och släpper spänningar i ansikte, käke och panna.

Ansigtsyoga stärker elasticiteten i ansiktets muskulatur och hjälper till att lyfta och stärka musklerna som i sin tur minskar förekomsten av rynkor. Ansiktsyoga ökar syresättningen till cellerna och det gör att huden blir lite rosig och glowig. Ansiktsyoga kommer troligen inte att trolla bort mimikrynkor och fina linjer, men den som är ute efter att öka blodcirkulationen och få tillbaka lite volym i kinderna kan eventuellt uppnå resultat.– Ansiktsyoga gör att man får en elasticitet och flexibilitet i musklerna, vilket gör att de tonar sig på samma sätt som när man tränar resten av kroppen. Man får ett internt lyft, precis som när man tränar en biceps.


Ansigtsyoga frigör också eventuella spänningar i ansiktet och halsen. Spänningshuvudvärk kommer ofta av att man drar ihop musklerna i käkparti, ögonparti och panna. Om man fokuserar på de tre områdena så kan jag lova att en stor del av huvudvärken släpper. Kom ihåg att precis som i allt annat tar det tid innan du ser förändring. Din hud kommer inte att bli tajt, spänstig och upplyft på några dagar för att du börjar med ansiktsyoga. Du behöver också röra på dig, sova och äta bra för att du ska kunna se resultat som håller i längden. Syftet med ansiktsyoga är också att skapa ett mer “öppet” ansikte som ser mer tillgängligt och vänligt ut istället för ihopdragen och spänd.

Hello world