Vi samarbetar med LR Health and Beauty onlineshop.

Köp vad du kan önska dig om vård, parfym, kosttillskott, livsmedel eller Performance-drinks!

LR hjälper dig att bli ännu vackrare och att bibehålla din hälsa och ditt välbefinnande.


LR Health and Beauty beskriver:

Våra produkter uppfyller de högsta ställda kvalitetskraven, det är det inte bara vi som säger. Certifieringen och samarbetet med erkända företag och institut, såsom SGS INSTITUT FRESENIUS, IASC och Dermatest talar sitt tydliga språk när det gäller LR-produkternas unika kvalitet. Dessa kända kvalitetsmärkningar ges inte till en produkt utan grund: för att säkra den höga kvalitetsstandarden är intensiv forskning och vetenskaplig utveckling tillsammans med medicinska experter lika viktig som genomförandet av interna och externa undersökningar.


"Health" - det bästa för din hälsa

Sund kropp, sund själ. Alla önskar sig ett starkt immunförsvar, starkt skelett, rörliga leder och hög prestationsnivå. Dock kan en rad miljörelaterade påverkningar belasta vår kropp; ålder och vardagens stress sätter sin prägel på våra prestationer. Därför bör vi vårda vår kropp så den förblir sund och frisk.

En sund livsstil baseras på en rad olika faktorer. Massor av motion är lika viktig som tillräcklig mängd sömn och ingen varaktig fysisk stress. Men den allra största rollen spelar en hälsosam kost. En komplett försörjning av alla de viktiga vitaminerna, mineralerna, spårämnena och andra näringsämnen har en direkt inverkan på vår hälsa och vårt välbefinnande. I akuta situationer finns det olika möjligheter att stödja immunsystemet med målinriktade kosttillskott och därmed stärka det permanent. Från A som i Aloe Vera till Z som i zink, innehåller kosttillskotten från LR massor av värdefulla ingredienser med effekt du verkligen kan lita på.


"Beauty" - allt för din skönhet

I vårt skönhetssortiment hittar du garanterat det du söker! Är du på jakt efter en vårdserie av hög kvalitet med naturliga ingredienser, optimal ansiktsrengöring eller en doft för det där speciella tillfället? Inga problem! Gå på upptäcksfärd i LRs webshop - du kommer att älska det du finner!


Vård

För utstrålning även utan make-up och i en mogen ålder erbjuder vi hudvårdsprodukter av hög kvalitet, som vårdar dig från topp till tå. Oavsett om du gillar naturlig hudvård med Aloe Vera, specialvård för problemhy, anti-age till krävande, mogen hy eller kvalitetsvårdsserier till män - här finner du allt du behöver för en anpassad hudvård. LR ALOE VIA, Beauty Diamonds eller Racine, vilken blir din LR-favorit?


Doft

Dofter har varit LRs kännetecken ända sedan etableringen år 1985 - våra dofter är kända för sin kvalitet och sina attraktiva priser. Vi arbetar inte bara med de mest välrenommerade parfymtillverkarna utan också med internationella kändisar. LRs samarbete med Hollywoodlegenden Bruce Willis och hans vackra fru Emma Heming-Willis är lika lyckade som samarbetet med den tyske modedesignern Guido Maria Kretschmer. Var och en av dessa stjärnor bidrar med glamour i LRs värld av dofter.